Föredrag om och med PEMA den 7 november på LiU


VD Michael Gozzi kommer att presentera företaget PEMA:s verksamhet.

För den som sedan vill, så går vi vidare till grannpuben The Cromwell House för ett pubbesök med bra priser på mat och dryck (på egen bekostnad).

Anmälan sker för medlemmar inloggad via kalendariumet.

 

Pema Partner AB och Pema People AB är både helägda dotterbolag till Pema Sweden AB. Tillsammans är de ett komplett service- och resursföretag som vänder sig till kunder inom både privat och offentlig sektor. Servicekontor finns i Norrköping och huvudmarknaderna är i skrivande stund Östergötland, Södermanland, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Verksamheten startade 1997 under namnet Pema Arbetskraft och har sedan dess vuxit snabbt och stabilt. 2002 utsågs Pema Arbetskraft till årets Supergasell och årets Gasell i Östergötland (även 2003). 2012 förvärvades Stadspartner AB från Tekniska Verken AB i Linköping, och företaget expanderar nu under varumärket Pema Partner medan Pema Arbetskraft bytt namn till Pema People.

Koncernen sysselsätter sammanlagt 800 medarbetare och omsätter cirka 420 miljoner kronor årligen. "Vår gemensamma drivkraft lyder: Att ständigt utvecklas med och för våra kunder, och att alltid leverera bästa affärsnytta”

««« Tillbaka
Publicerad: 2017-10-24