Studiebesök på JohSjö Industri AB i JohSjö-Gruppen


Den 9 februari besökte tjugofem polytekniker JohSjö-gruppen, som är specialister på rostfritt. Deras produktion av processtankar och tryckkärl till läkemedelsindustrin är det bästa exemplet på deras kunnande, förmåga och kompetens. Som leverantör till läkemedelsindustrin lever de upp till högt ställda krav när det gäller leveranskapacitet, leveranskvalitet samt hantverkskunnande. De är dessutom leverantör till ett antal av Sveriges ledande industriföretag vad gäller både tankar, innovativa systemleveranser och specialdetaljer i rostfritt stål. Deras process-, applikations- och materialkunnande är stort, vilket ger kunden en snabb och effektiv konstruktion. Konstruktionsavdelningen jobbar tätt ihop med deras produktion vilket gör att deras leveranser är mycket kostnads- och produktionseffektiva. Deras styrka ligger i plåtbearbetning, svets, slipning och polering.
Efter företagspresentation och fika, delades vi upp i tre grupper, som fick en mycket bra och uppskattad guidad rundvandring i produktionen och med möjlighet till att ställa många frågor.
Stort tack till alla representanter från företaget och alla polytekniker, som gjorde kvällens besök till ett mycket intressant, trevligt och lärorikt möte.

 

««« Tillbaka
Publicerad: 2017-02-12