[INSTÄLLT] Making Magic 3D – A Visual Effects Story

Datum: 2020-11-26 18:00
Plats: Visualiseringscenter C, Kungsgatan 54 vid Bergsbron
 
OBS! Antalet platser är begränsade. Just nu finns 12 platser kvar.
 
Tyvärr inställt. För återbetalning av redan inbetald anmälningsavgift kontakta vår skattmästare Mats Köhler via mats.imk@telia.com . Ange clearingsnummer och bankkonto.

En kväll att minnas och se hur modern datorgrafik fungerar och utvecklas i Norrköping.

Har du undrat hur man gör specialeffekter på film och video? Hur blir exempelvis medeltida städer, borgar och människor visade så realistiskt i olika TV-serier och filmer? Är nästan alla bilder i IKEA-katalogen framställda i datorer?

Making Magic är en 8K fulldome-show i 3D, baserad på forskningen bakom digitala visuella effekter, producerad av Norrköpings Visualiseringscenter C.

I samband med visningen finns det möjlighet till enklare förtäring med smörgås och kaffe/the.

Subventionerat pris:
Enbart film kostar 100 kr/person.
Film och förtäring, smörgås, kaffe/te kostar 125 kr/person. Kryssa då för Eftersits samt ange eventuella allergier i en kommentar.

Bindande anmälan senast 3 november.
Endast förskottsbetalning senast 5 november till bg 5699-5848 (Ange endast medlemsnummer på talongen! ).
OBS! Betala trots osäkerheten om evenemanget blir av. Vi betalar åter snarast om det blir inställt.

OBS! Betala först efter att du anmält dig på vanligt sätt då antalet platser är begränsat. Maximalt en medföljande gäst till subventionerat pris/medlem. Övriga medföljande gäster i mån av plats, så skall klubbmästaren kontaktas via mejl till klubbmastare@polytekniska.se

Vi följer FHM:s rekommendationer och har begränsat antal möjliga platser för att vi ska sitta utspritt. Samtidigt uppmanar vi alla Polytekniker att göra det samma. Vid något symtom, så skall ni avboka och vi betalar tillbaka pengarna till Er.

 
 Logga in för att kunna anmäla dig till mötet.