Bussutflykt till Åtvidaberg Bruks- och Facitmuseum samt ÅSSA Industri- och bilmuseum

Datum: 2021-09-18 08:45
Plats: Samling vid Resecentrum hlp C3 - C6 kl. 08:45 med avresa kl. 08:50. Alt. Blomsterlandet, Koppargatan. 33 med avresa kl. 09:00.
 
OBS! Antalet platser är begränsade. Just nu finns 22 platser kvar.
 
Alternativ finns med tanke på den pågående coronapandemin att åka med egen bil. Meddela det vid anmälan. Samling vid Kulturcentrum bruksgatan i Åtvidaberg.

Denna bussutflykt går till Föreningen Brukskultur i Åtvidaberg. Vid ankomst delar vi in oss i grupper beroende på antal deltagare. Vi får information om föreningen och fika. Guidad visning i Bruks- och Facitmuseum. Guidad visning i ÅSSA Industrimuseum- och Bilmuseum.
Lunch på Åtvidabergs Hotell & Restaurang ca kl. 13:00.
Efter Lunch får vi även en guidad busstur i Åtvidaberg. ( Ni som åker egen bil får välja på att åka med i bussen, annars är det slut för dagen).
Vi beräknas vara i Norrköping ca kl. 17.00.

Subventionerat pris för resa, fika, guidning och lunch med kaffe, kaka är 250 kr per vuxen, 100 kr per barn vid förskottsbetalning till bankgiro 5699-5848. Ovanstående pris gäller för medlem samt en medföljande vuxen gäst per medlem. Ytterligare vuxna gäster, som kan delta i mån av plats betalar 350 kr.
OBS! Anmälan senast den 8 september. Vid anmälan ange påstigningsplats och ev. allergi i kommentarsfältet.
Vid betalning ange endast medlemsnummer. Betalning ska vara insatt på föreningens konto 5699-5848 senast den 10 september.

OBS! Får du detta i brevlådan saknar vi din mejladress! Meddela gärna om du har en sådan!

 
 Logga in för att kunna anmäla dig till mötet.